Beech (3)

Beuk, Fagus sylvatica

Beech is een Bach-bloesemremedie die wordt gebruikt om kritiek, intolerantie en onverdraagzaamheid aan te pakken. Het is bedoeld voor mensen die snel oordelen over anderen, die kritisch zijn en moeite hebben met het accepteren van verschillen in anderen.

De werking van Beech als bloesemremedie richt zich op het helpen van mensen om meer open te staan voor anderen en om meer begrip en tolerantie te tonen. Het helpt om het vermogen te versterken om de diversiteit en individualiteit van anderen te waarderen en om milder en toleranter te zijn in hun oordeel.

Mensen die baat hebben bij Beech kunnen zich vaak geïrriteerd voelen door de eigenaardigheden of gedragingen van anderen. Ze hebben de neiging om anderen te bekritiseren en vinden het moeilijk om empathie te tonen of zich in te leven in de situatie van anderen.

Door Beech te gebruiken, wordt gehoopt dat mensen in staat zullen zijn om meer compassie en begrip te tonen voor anderen. Het kan hen helpen om hun kritische houding te verzachten en om meer te focussen op de positieve aspecten van anderen in plaats van op hun tekortkomingen.