Holly (15)

Hulst, Ilex aquifolium

Holly is een Bach-bloesemremedie die wordt gebruikt om negatieve emoties zoals woede, jaloezie, haat en wrok aan te pakken. Het is bedoeld voor mensen die zich vaak overweldigd voelen door intense negatieve gevoelens en moeite hebben om liefde en mededogen te tonen.

De werking van Holly als bloesemremedie richt zich op het helpen van mensen om meer open te staan voor liefde en mededogen en om hun hart te openen voor anderen. Het helpt om het vermogen te versterken om te vergeven en om negatieve emoties om te zetten in positieve, liefdevolle energie.

Mensen die baat hebben bij Holly kunnen vaak worstelen met intense gevoelens van woede, jaloezie of haat jegens anderen. Ze kunnen het moeilijk vinden om anderen te vertrouwen of om zich verbonden te voelen met anderen, en ervaren vaak een gevoel van isolatie en afstandelijkheid.

Door Holly te gebruiken, wordt gehoopt dat mensen in staat zullen zijn om hun hart te openen voor liefde en mededogen, zelfs in de moeilijkste situaties. Het kan hen helpen om meer verbondenheid te ervaren met anderen en om een diepere waardering te ontwikkelen voor de positieve aspecten van het leven.