Rock Water (27)

Bronwater

Rock Water is een Bach-bloesemremedie die wordt gebruikt om starheid, strenge zelfdiscipline en een rigide levensstijl aan te pakken. Het wordt vaak ingezet voor mensen die te hard zijn voor zichzelf, perfectionistisch zijn en hoge eisen stellen aan zichzelf.

De werking van Rock Water als bloesemremedie richt zich op het helpen van mensen om flexibeler te worden in hun denken en gedrag, en om een meer open en ontvankelijke houding aan te nemen ten opzichte van zichzelf en anderen. Het helpt om vastgeroeste overtuigingen en gedragspatronen los te laten en om meer tolerantie, mildheid en acceptatie te cultiveren.

Mensen die baat hebben bij Rock Water kunnen zichzelf onder druk zetten om te voldoen aan hoge normen en verwachtingen, zelfs als dit leidt tot spanning, stress en een gebrek aan vreugde in het leven. Ze kunnen zichzelf beperkingen opleggen en genieten van strenge routines, waardoor ze zichzelf weinig ruimte geven voor spontaniteit, plezier en zelfexpressie.

Door Rock Water te gebruiken, wordt gehoopt dat mensen in staat zullen zijn om een meer gebalanceerde en authentieke manier van leven te omarmen. Het kan ze helpen om te leren loslaten en zichzelf toe te staan om meer te genieten van het leven zonder constant te streven naar perfectie. Het uiteindelijke doel is om een gevoel van innerlijke vrijheid, welzijn en harmonie te bevorderen.