Honeysuckle (16)

Kamperfoelie, Lonicera caprifolium

Honeysuckle is een Bach-bloesemremedie die wordt gebruikt om te helpen bij het loslaten van het verleden, het omarmen van het heden en het vooruit kijken naar de toekomst. Het is bedoeld voor mensen die vastzitten in het verleden, nostalgisch zijn naar wat is geweest en moeite hebben om zich aan te passen aan veranderingen in het leven.

De werking van Honeysuckle als bloesemremedie richt zich op het helpen van mensen om meer in het hier en nu te leven en om flexibeler om te gaan met veranderingen. Het helpt om het vermogen te versterken om los te laten wat voorbij is en om open te staan voor nieuwe ervaringen en mogelijkheden die zich in het heden en de toekomst voordoen.

Mensen die baat hebben bij Honeysuckle kunnen zich gehecht voelen aan het verleden en blijven hangen in herinneringen aan vroegere tijden. Ze kunnen moeite hebben om het los te laten en kunnen zich verzetten tegen veranderingen, zelfs als die noodzakelijk zijn voor groei en ontwikkeling.

Door Honeysuckle te gebruiken, wordt gehoopt dat mensen in staat zullen zijn om meer te genieten van het huidige moment en om vooruit te kijken naar de toekomst met optimisme en hoop. Het kan hen helpen om meer flexibiliteit en veerkracht te ontwikkelen in het omgaan met veranderingen en om een nieuw gevoel van vrijheid en mogelijkheden te omarmen.