De merknaam Deep Blue staat synoniem voor verzachtende ondersteuning. De CPTG Certified Pure Therapeutic Grade essentiële olie samenstelling alsook de rub bieden comfort aan vele en is een vertrouwde lijn voor zijn gebruikers. Het inneembare supplement was een logisch gevolg dat de Deep Blue productlijn met topische toepassing compleet maakt. Deep Blue Polyphenol Complex biedt een unieke mix van extracten van Indische wierook (Boswellia serrata), samen met kurkuma en gember. Indische wierook is al lang gebruikt voor zijn rustgevende eigenschappen, en het gebruik ervan in het traditionele Ayurvedische geneeskunde van India is goed gevestigd.
Dit supplement levert een uniek en gestandaardiseerd Boswellia serrata extract (niet een essentiële olie) die klinisch is bestudeerd om gezonde mobiliteit en functie te bevorderen en kan door de gehele lichaam rustgevende ondersteuning bieden.
 
Beschrijving
 
dōTERRA Deep Blue Polyphenol Complex biedt een unieke mix van extracten van Indiase wierook (Boswellia serrata), samen met kurkuma en gember. Indiase wierook is allang gebruikt voor zijn verzachtende eigenschappen en het gebruik ervan in het traditionele Ayurvedische geneeskunde van India is standaard.
Dit supplement levert een uniek en gestandaardiseerd Boswellia serrata extract (niet een essentiële olie) die klinisch is onderzocht op het bevorderen van een gezonde mobiliteit en functie en kan door de gehele lichaam verzachtende ondersteuning bieden.
Net als boswellia is kurkuma een traditioneel Ayurvedisch medicijn dat al eeuwen wordt toegepast dat ook deel uit maakt van de populaire Indiase curry. De wetenschap achter de verzachtende rol van kurkuma in overwerkte spieren en gewrichten wordt nu door deskundigen over de hele wereld erkend*.
Ook gemberwortel wordt al eeuwen in heel Azië gebruikt voor de voordelen die het biedt voor de gezondheid en als een populair kruid. Gember was een van de eerste kruiden die naar de 'nieuwe wereld' werden gebracht en wordt al sinds jaar en dag aanbevolen voor zijn natuurlijke, verzachtende voordelen.
POLYFENOL
Polyfenol is een natuurlijk, krachtig, wateroplosbaar antioxidant en Deep Blue Polyphenol Complex levert de unieke polyfenol-voordelen die gekend zijn in dranken als groene thee, rode wijn, druivensap en granaatappelsap.
Rode wijn (resveratrol) en groene thee (catechins) zijn al eeuwen het middelpunt van de mediterrane en Aziatische diëten. Tegenwoordig zijn ze het onderwerp van het meest spannende anti-aging en wellness onderzoek. Resveratrol wordt beschouwd als een belangrijk onderdeel van het gezonde mediterrane dieet en wordt beschouwd als verantwoordelijk voor de “Franse Paradox”: de Fransen genieten een veel betere cardiovasculaire gezondheid dan verwacht zou worden van een minder dan ideaal dieet en levensstijl.
Groene thee’s grote verscheidenheid aan gezondheidsvoordelen zijn al honderden jaren bekend, maar pas recentelijk hebben wetenschappers zijn catechines, met name EGCG (Epigallocatechin Gallate), geïdentificeerd als de moleculen die verantwoordelijk zijn voor deze voordelen. Het groene thee-extract dat in dit product wordt gebruikt, concentreert de kracht van groene thee om doelmatige niveaus van catechines te bieden.
Druivenpitten zijn bekend om hun uitzonderlijke niveaus van beschermende polyfenolen, in het bijzonder OPC’s (Oligomere Proanthocyanidinen), die krachtige antioxidanten zijn.
Deep Blue Polyphenol Complex ™ levert een uniek granaatappel extract, gestandaardiseerd om een ​​specifiek niveau van punicalagine te leveren, waardoor de voordelen van dit krachtige fruit worden gewaarborgd. Deze polyfenolen helpen een verscheidenheid aan schadelijke vrije radicalen te neutraliseren, waardoor de gezondheid van een breed scala aan weefsels, organen en systemen in het lichaam wordt ondersteund*.
Deep Blue Polyphenol Complex is ontworpen om een ongeëvenaarde natuurlijke verlichting te bieden.
 
Inhoud: 60 capsules
Aanbevolen gebruik: 1 capsule 's ochtends en 's avonds met een maaltijd

Supplementen bestellen is het voordeligst wanneer u dit doet met een kortingsaccount

Direct een kortingsaccount aanvragen.

Hulp bij een kortingsaccount of meer informatie.