Crab Apple (10)

Wilde appel, Malus pumila

Crab Apple is een Bach-bloesemremedie die wordt gebruikt om reinheid, zelfaanvaarding en het loslaten van negatieve zelfbeelden aan te moedigen. Het is bedoeld voor mensen die kampen met gevoelens van zelfafkeer, schaamte, of die zich overdreven bezighouden met kleine foutjes of onvolkomenheden.

De werking van Crab Apple als bloesemremedie richt zich op het helpen van mensen om zichzelf te accepteren zoals ze zijn, zowel fysiek als emotioneel. Het helpt om het vermogen te versterken om mildheid en compassie voor zichzelf te cultiveren en om een gevoel van innerlijke reinheid en zuiverheid te herstellen.

Mensen die baat hebben bij Crab Apple kunnen zich vaak overweldigd voelen door gevoelens van onzuiverheid of defect zijn. Ze kunnen zich richten op kleine fouten of imperfecties in zichzelf en hebben de neiging om zichzelf te bekritiseren of te minachten. Dit kan leiden tot een negatief zelfbeeld en een gebrek aan zelfvertrouwen.

Door Crab Apple te gebruiken, wordt gehoopt dat mensen in staat zullen zijn om een meer liefdevolle en accepterende houding tegenover zichzelf te ontwikkelen. Het kan hen helpen om hun zelfbeeld te verbeteren en om een gevoel van innerlijke rust en zelfvertrouwen te herstellen.