Frequenties

Frequentie van etherische olie

Het wordt steeds bekender dat etherische oliën een zeer sterke en doeltreffende werking hebben op het menselijk lichaam. Een belangrijk onderdeel van deze werking is de frequentie van etherische oliën.
 
De doeltreffendheid van etherische oliën is veel beter te begrijpen als je bekend met met hun frequentie of trilling.
 
Wat is een frequentie
Frequentie is een meetbare elektrische energie die constant is tussen twee willekeurige punten.
 
Elk levend wezen heeft een elektrische frequentie. Sterker nog, alles op aarde heeft een frequentie. Alles om ons heen trilt: de tafel, de lamp. Die lijken stil maar dat komt doordat de trillingen binnenin de atomen zo snel zijn dat we ze niet kunnen waarnemen. Ook de aarde zelf heeft een frequentie, de Schumann-resonantie ofwel de hartfrequentie van de aarde. Dit is de trilling van een electromagnetisch veld tussen het aardoppervlak en de onderkant van de ionosfeer, de bovenste luchtlaag.
 
De frequentie wordt gemeten in hertz (Hz). Het aantal hertz is een maat voor het aantal keer per seconde dat er iets gebeurd, een maat voor de frequentie.
 
Robert O. Becker, M.D., documenteerde de elektrische frequentie van het menselijk lichaam in zijn boek, The Body Electric. En de wetenschapper Royal Raymond Rife, M.D, ontwikkelde een speciale “frequentie generator”. Hij ontdekte dat hij met behulp van bepaalde frequenties, een kankercel of een virus zou kunnen vernietigen. Hij ontdekte ook dat deze frequenties de ontwikkeling van de ziekte kunnen voorkomen, en anderen ziekte kunnen vernietigen. Stoffen met hogere frequentie vernietigen ziekten van een lagere frequentie.
 
Bruce Tainio van Tainio technologie in Cheney, Washington, ontwikkelde nieuwe apparatuur voor het meten van de biofrequency van mensen en in levensmiddelen. Hij gebruikt deze biofrequency-monitor om de relatie te bepalen tussen de frequentie en ziekte. Gemeten in hertz, heeft hij geconstateerd dat:
 
verwerkt / ingeblikt voedsel heeft een nul Hz frequentie
verse producten werden gemeten tot aan 15 Hz frequentie
droge kruiden hebben 12-22 Hz
verse kruiden hebben 20-27 Hz
 
De frequentie van etherische olie
De frequentie van essentiële oliën begon bij 52 Hz en ging tot 320 Hz, wat de frequentie is van rozen olie.
 
Klinisch onderzoek laat zien dat essentiële oliën de hoogste frequentie hebben in de natuur en dat essentiële oliën een omgeving scheppen in welke ziekte, bacteriën, virussen, schimmels, enz., niet kunnen leven.
 
Een gezond lichaam heeft meestal een frequentie variërend van 62 tot 78 Hz, terwijl ziekte begint bij 58 Hz. Klinisch onderzoek toont aan dat essentiële oliën, omdat ze de hoogste frequentie van een natuurlijke stof hebben die bij de mensheid bekend is, een omgeving creëren waarin microben, ziekte, bacteriën, virussen en schimmels niet kunnen overleven.
 
De chemie en de frequenties van etherische oliën ondersteunen ons met de mogelijkheid om optimale frequentie voor onze gezondheid te handhaven.
 
Het is geweldig om te ontdekken dat etherische olie frequenties vele malen groter zijn dan de frequenties van kruiden en voedsel. Jarenlang werd onderzoek uitgevoerd naar het gebruik van elektrische energie om ziekte te stoppen.
 
Wetenschappers op het gebied van natuurlijke genezing geloofden echter dat er een meer natuurlijke manier moest zijn om de elektrische frequentie van het lichaam te verhogen. Dit leidde tot het onderzoek en de latere ontdekking van elektrische frequenties in essentiële oliën. Patiënten voelden zich emotioneel beter op het moment dat etherische oliën werden verdampt in hun kamers. Het bleek dat al met minimale blootstelling en inhalatie van de olie, binnen seconden, deze patiënten kalmer en minder angstig waren. Bepaalde oliën hadden resultaat binnen 1-3 minuten; anderen binnen seconden.
 
Het is fascinerend om te weten dat de kracht van een olie die toegepast wordt op de onderkant van de voeten binnen één minuut in ons hoofd aanwezig is.
 
Met hun immuun-stimulerende eigenschappen, kunnen etherische oliën het immuunsysteem drastisch verbeteren en ondersteunen. Ongeacht of ze worden ingeademd of via massage op het lichaam worden aangebracht.
 
frequentie van etherische olie
 
Ongezonde stoffen veroorzaken een verandering van frequentie
 
In één test werd de frequentie van twee individuen – de eerste een 26-jarige man en de tweede een 24-jarige man – gemeten op elke 66 Hz. Het eerste individu hield een kopje koffie vast (zonder te drinken) en zijn frequentie daalde tot 58 Hz in 3 seconden. Hij zette de koffie neer en snoof het aroma van essentiële oliën. Binnen 21 seconden, was zijn frequentie terug naar 66 Hz. De tweede persoon nam een slok koffie en zijn frequentie daalde naar 52 Hz in de dezelfde 3 seconden. Echter, geen essentiële oliën werden gebruikt tijdens de hersteltijd, en het duurde 3 dagen tot zijn frequentie teruggekeerd was naar haar oorspronkelijke 66 Hz.
 
Een ander verrassend aspect van deze studie was de meting van de invloed die gedachten op de elektrische frequentie van het lichaam hebben.
 
Wanneer de moleculen van etherische oliën worden ingeademt, ingenomen, op de huid toegepast, of op een andere manier in je lichaam komen resoneren ze met het weefsel van het lichaam met de frequenties die inherent zijn aan hun moleculaire spectrum, alsmede hun harmonische frequenties.
 
Dit verhoogt de eigen natuurlijke elektromagnetische trillingen herstelt de samenhang met onze elektrische velden om te genezen en gezondheid te handhaven. Maar de resonantie frequentie is slechts één van meer dan zes processen waarmee therapeutische essentiële oliën kunnen genezen en de gezondheid ten goede komen.
 
Elke olie heeft een frequentie en elk van onze organen en lichaamsdelen hebben een frequentie. De bot frequentie is 39-43; vanaf de nek en lager heeft ons lichaam een frequentie van 62-68. De frequentie van een olie zal een soortgelijke frequentie in het lichaam aantrekken. Lagere frequenties zijn een spons voor negatieve energie. De frequentie van een olie is dat wat in ons lichaam aanwezig blijft om de effecten van de olie langdurig te handhaven.
 
Belangrijk om te weten is dat lage frequenties zorgen voor fysieke wijzigingen in ons lichaam. De middelste frequenties ondersteunen ons bij emotionele veranderingen en de hoge frequenties zijn verantwoordelijk voor onze spirituele veranderingen. Spirituele frequenties variëren van 92-360 Hz.
 
Etherische olie reageert op woorden, gedachten en gebed
 
We reageren op de gedachten en gebeden van anderen, of we er bewust van zijn of niet, essentiële oliën doen dat ook. In sommige van Bruce Tainio’s werken, werden essentiële oliën gemeten vóór en nadat ze gebombardeerd werden met negatieve gedachten. Hun frequenties daalden met 12 Hz.
 
Wanneer positieve gedachten waren gericht op de oliën, ging hun frequenties met 10 Hz omhoog. Wanneer er werd gebeden met de oliën dan gingen hun resonantiefrequenties met 15 Hz omhoog. Oliën versterken intentie. En de intentie zal de moleculen van de olie verplaatsen naar waar ze best dienen kunnen om te genezen.
 
Dit is de reden waarom gebed en zalving met essentiële oliën zo goed werken als ze samen worden gecombineerd.
 
 
 

 

De frequentie van:
Gezonde menselijke hersenen                             71-90 Hz
Gezond menselijk lichaam                                      62-68 Hz
Bij verkoudheid                                                             58 Hz
Bij griep                                                                              57 Hz
Bij een candida infectie                                             55 Hz
Bij het Epstein Barr Syndroom                             52 Hz
Bij kanker                                                                           42 Hz
Als iemand sterft                                                           25 Hz
Bewerkt of ingeblikt voedsel                                  0 Hz
Verse producten (afhankelijk van versheid) 10-15 Hz
Gedroogde kruiden                                                     12-22 Hz
Verse kruiden                                                                  20-27 Hz
Therapeutische essentiële oliën                          52-320 Hz
Therapeutische etherische olie kan doordringen in ons lichaam
 
Dit doordringende kenmerk van essentiële oliën verbetert sterk hun vermogen om doeltreffend te zijn. Essentiële oliën kunnen snel doordringen in het lichaam wanneer ze toegepast worden op de huid. Aangebracht op de voetzool zal ze binnen 21 minuten naar elke cel van het lichaam worden gedistribueerd.
 
Essentiële oliën blijven ongeveer 20 minuten tot 2 uur in het lichaam en laten geen residu achter. We moeten echter wel het verlangen hebben om te veranderen en er aan werken anders zal de oude programmering weer terug komen.
 
Oliën zijn een trigger om actie te ondernemen en een katalysator om het werk te doen (de bloedstroom). Oliën zijn daar aanwezig waar de behoefte is en zijn geactiveerd in dat gebied. Bij testen van de schildklier, hart en alvleesklier bleek dat de oliën deze organen in 3 seconden bereikt! Wanneer meerdere oliën gelaagd (een olie toegepast over een ander) worden toegepast, werkt het nog sneller. Het lichaam absorbeert de oliën snelste door inademing en daarna door op de voetzolen aan te brengen. De oliën kruisen ook de bloed-hersenbarrière.
 
Alle essentiële oliën leveren celwand doordringende zuurstof, en het zijn de ongezonde cellen die de zuurstof nodig hebben voor de weg terug naar gezondheid. Wanneer de celwand dikker wordt kan de zuurstof niet meer doordringen. (levensverwachting van een cel is 120 dagen tot 4 maanden). Cellen verdubbelen zich dan in 2 cellen, en als het een zieke cel is zal het 2 nieuwe zieke cellen zal maken. Als we stoppen met de mutatie van de cellen en onze cellen gezond maken, dan kunnen we de ziekte stoppen. Therapeutische graad essentiële oliën herstellen cellen normaal in 7 seconden.
 
Wacht niet tot je de “juiste” essentiële olie hebt om te gebruiken voor een bepaald symptoom. Je kunt het niet verkeerd doen als je één van de beschikbare therapeutische oliën voor elk symptoom gebruikt!
 
 
Wanneer een olie ongemak veroorzaakt tijdens gebruik, kan dat zijn omdat toxines, chemische, zware metalen, gifstoffen, parasieten en slijm vrijkomen door ontgifting.
 
Ofwel stop met de oliën voor een korte tijd om ervoor te zorgen dat je lichaam niet te snel ontgift of verdun de oliën met plantaardige olie totdat het lichaam de toxines goed kan afscheiden. Deze toxines gaan terug in het systeem als ze niet kunnen worden vrijgegeven door het lichaam.
 
Belangrijk is het dan ook om altijd voldoende water te drinken zodat het lichaam de gifstoffen makkelijk kan afvoeren.
 

Bron: ‘Reference Guide to Essential Oils’ door Connie & Alan Higley 2002