Reacties en ervaringen

Voel je vrij om een reactie of ervaring achter te laten!

Reactie plaatsen

Reacties

Tonie Zeegers
5 maanden geleden

Ik gebruik die zakjes al een hele tijd en het werkt prima m'n hele huis ruikt nu lekker fris als ik heb gestofzuigd zelfs de honden haren ruik je niet meer een dikke vette aanrader

Jose
6 maanden geleden

Alleen maar lieve en positieve woorden voor Renske. Wat een topper! Ze heeft me al meerdere keren heel liefdevol geholpen. Absolute aanrader. Bedankt!

Maud van Kraaij
2 jaar geleden

Ik kwam bij Heal The World terecht met zorgen over onze grote liefdes: onze teckeltjes. Ik ben zelf ook erg van een natuurlijke aanpak van genezen, door mezelf hier in te verdiepen. Renske heeft ons zo goed van advies voorzien voor onze teckeltjes. Zo had ik de bachbloesem en de lavendelolie op advies al binnen 1 dag binnen! Een supersnelle levering! Dat was superfijn, wanneer je bijna radeloos bent wat nog wèl werkt! Je olie krijg je op maat. Dus niet alleen voor de mens, maar ook voor dieren. Ik hou van deze veelzijdigheid. Onze teckeltjes zijn weer helemaal de oude en ik ben Renske hier eeuwig dankbaar voor.

Carmen
2 jaar geleden

Na een warm ontvangst was het een fijn en diepgaand gesprek. Had het gevoel over te kunnen praten en ik werdt echt gehoord. Renske heeft een mix van haar oliën gemaakt, op maat voor mij. De rust en minder pijn die ik daarna mocht ervaren was veel meer als ik durfde te hopen. Ik raad het iedereen aan om het gesprek aan te gaan, want er is veel meer mogelijk dan alleen medicatie van de farmaceutische industrie.
Dank je wel Renske

Marjolein
2 jaar geleden

Mijn dochter van 5 is al haar hele leven een slechte slaper. 's Nachts wakker en 's ochtends zeer vroeg wakker. Na de tip van Renske om lavendelolie en slaapthee te gebruiken slaapt ze veel beter! Echt fantastisch. Renske weet waar zij het over heeft en weet de juiste middelen aan te raden voor klachten. Echt super!

Jesse
3 jaar geleden

<3

Marissa Rigter
3 jaar geleden

Ik heb elke winter last van wintertenen. Na de tip van Renske ben ik voor het slapen Deep Blue gaan smeren op de tenen waar ik last had. De volgende dag was het al de helft minder! En een paar dagen later weg! Echt heel blij mee 🙏🏻 Thanks Topper

Mieke
3 jaar geleden

Renske is een prettige en vriendelijke persoonlijkheid. Ik ben met mijn dochter bij haar geweest en mijn dochter voelde zich direct op haar gemak! Ook de nazorg heb ik als zeer prettig ervaren.

Eunice
3 jaar geleden

Wat een pracht vrouw. Ze straalt van positiviteit en heeft een oog voor details. Geeft altijd net even dat Extra’s. Ik voel mij zeker gezegend om jou te kennen. Een ‘true friend’ in moeilijke tijden.

Dank je wel lieverd,

Eefje
3 jaar geleden

Ontzettend goed en fijn geholpen door Renske. Mijn zoontje heeft heel regelmatig oorontsteking , Renske adviseerde Melaleuca te gebruiken. Wanneer er een periode van verkoudheid opspeelt smeer ik Melaleuca achter zijn oortjes. Hij heeft nooit geen last meer gehad van oorontstekingen en we zijn inmiddels een winter voorbij. Super!

Voor mezelf gebruik ik de clary calm roller ter ondersteuning van mijn hormoon huishouding. Ook een aanrader! Wanneer ik last heb van stemmingswisselingen of andere klachten gerelateerd aan hormonen smeer ik deze olie onder mijn voeten. Ik ben dan veel minder prikkelbaar en zit lekkerder in mijn vel. Een nadeeltje is wel dat het niet zo lekker ruikt. Maar dat neem ik voor lief gezien het super goed helpt!

Renske heel hartelijke bedankt!