Reacties en ervaringen

Voel je vrij om een reactie of ervaring achter te laten!

Reactie plaatsen

Reacties

Carmen
6 maanden geleden

Na een warm ontvangst was het een fijn en diepgaand gesprek. Had het gevoel over te kunnen praten en ik werdt echt gehoord. Renske heeft een mix van haar oliën gemaakt, op maat voor mij. De rust en minder pijn die ik daarna mocht ervaren was veel meer als ik durfde te hopen. Ik raad het iedereen aan om het gesprek aan te gaan, want er is veel meer mogelijk dan alleen medicatie van de farmaceutische industrie.
Dank je wel Renske

Marjolein
6 maanden geleden

Mijn dochter van 5 is al haar hele leven een slechte slaper. 's Nachts wakker en 's ochtends zeer vroeg wakker. Na de tip van Renske om lavendelolie en slaapthee te gebruiken slaapt ze veel beter! Echt fantastisch. Renske weet waar zij het over heeft en weet de juiste middelen aan te raden voor klachten. Echt super!

Jesse
7 maanden geleden

<3

Marissa Rigter
9 maanden geleden

Ik heb elke winter last van wintertenen. Na de tip van Renske ben ik voor het slapen Deep Blue gaan smeren op de tenen waar ik last had. De volgende dag was het al de helft minder! En een paar dagen later weg! Echt heel blij mee 🙏🏻 Thanks Topper

Mieke
2 jaar geleden

Renske is een prettige en vriendelijke persoonlijkheid. Ik ben met mijn dochter bij haar geweest en mijn dochter voelde zich direct op haar gemak! Ook de nazorg heb ik als zeer prettig ervaren.

Eunice
2 jaar geleden

Wat een pracht vrouw. Ze straalt van positiviteit en heeft een oog voor details. Geeft altijd net even dat Extra’s. Ik voel mij zeker gezegend om jou te kennen. Een ‘true friend’ in moeilijke tijden.

Dank je wel lieverd,

Eefje
2 jaar geleden

Ontzettend goed en fijn geholpen door Renske. Mijn zoontje heeft heel regelmatig oorontsteking , Renske adviseerde Melaleuca te gebruiken. Wanneer er een periode van verkoudheid opspeelt smeer ik Melaleuca achter zijn oortjes. Hij heeft nooit geen last meer gehad van oorontstekingen en we zijn inmiddels een winter voorbij. Super!

Voor mezelf gebruik ik de clary calm roller ter ondersteuning van mijn hormoon huishouding. Ook een aanrader! Wanneer ik last heb van stemmingswisselingen of andere klachten gerelateerd aan hormonen smeer ik deze olie onder mijn voeten. Ik ben dan veel minder prikkelbaar en zit lekkerder in mijn vel. Een nadeeltje is wel dat het niet zo lekker ruikt. Maar dat neem ik voor lief gezien het super goed helpt!

Renske heel hartelijke bedankt!

Jeroen
2 jaar geleden

Ik had steeds aan het einde van de dag last van me onder rug (doe fysiek zwaar werk) en had dan nergens geen zin meer in. En toen kwam Renske met de Zenshi pro massage, en gebruik hem nou elke dag een half uurtje, en ik voel me als herboren (ook lekker voor nek, schouders en benen) dus dankzij Renske voel ik me weer een stuk prettiger.

Mandy
2 jaar geleden

Renske leren kennen nadat ik een bericht plaatste voor hulp bij een brandwond.
Laat ik het zo stellen.je komt elkaar niet voor niks tegen.
Gewoon een suoer vrouw 💕

miriam
2 jaar geleden

Renske helpt niet alleen de (innerlijke) mens waar ze kan maar ook de honden! Renske heeft met haar natuurlijke druppels mijn honden kalm weten te houden tijdens het Oud en Nieuw vuurwerk ! top!