Reacties en ervaringen

Voel je vrij om een reactie of ervaring achter te laten!

Reactie plaatsen

Reacties

Ineke van Etten
5 maanden geleden

Renske heeft ons op verschillende momenten zo fijn geholpen tijdens moeilijke momenten in ons leven. We zijn haar heel dankbaar voor haar liefdevolle aandacht, ook later nog eens informeren hoe het gaat. Dank je wel daarvoor🤍🙏

Patty
5 maanden geleden

Renske is zeer lief en behulpzaam. Ze begrijpt precies wat je nodig hebt. Nog altijd veel baat bij de lavendelolie. Echt een lifesaver.

Arianne
6 maanden geleden

Heerlijke thee, en heerlijke glühwein-kruiden van een hele lieve dame. Zeker een aanrader! X

Larisa
6 maanden geleden

In een paar woorden; bijzonder, puur en ontzettend lief. Ik kan bij Renske terecht met al mijn vragen over m’n gezondheid, kwaaltjes en allergieën. Je kan het zo gek niet bedenken of Renske staat klaar om advies te geven en mee te denken. Ze maakt met alle liefde en kundigheid een olie, supplement of een thee en dat bevalt heel goed! Kort geleden een access bar gedaan en daardoor lekkerder in m’n vel en ervaar meer rust.
Ik ben heel tevreden over de olie voor m’n voeten (hielspoor/kramp), olie voor m’n hormoonhuishouding na m’n zwangerschap, de lavendel voor onder andere rust, ontspanning en allergie en de heerlijke theetjes.
Voor de kids heeft Renske ook de beste producten in huis bijvoorbeeld Zengest voor buikkrampjes.
Dus ik zeg, aarzel niet om Renske om advies te vragen en samen te kijken naar wat het beste bij jou past!

Marianne johansen
6 maanden geleden

Renske is altijd bereid om te helpen en goede raad te geven.
Ben zeer tevreden, bedankt Renske 😉

Monica
6 maanden geleden

Als er iemand is die altijd met je mee denkt, je helpt waar ze kan en een luisterend oor biedt dan is het Renske wel. Zowel mezelf als mijn man en kinderen heeft ze al meerdere keren geholpen. Eigenlijk zouden wij niet weten wat wij zonder deze topper zouden moeten. Ik gun iedereen een Renske in zijn of haar leven!!!

Astrid
6 maanden geleden

Renske heeft mij bijna 5 jaar terug zoveel gesteund tijdens een heel vervelende diagnose (longkanker stadium IV) en mede ook daardoor gaat het heel goed met mij 😍

Maud
6 maanden geleden

Als ik met handen in haar zit hoef ik Renske maar te berichten en ze denkt mee om tot een oplossing te zoeken. Prettige communicatie en altijd vrolijk.

Stroosnijder
6 maanden geleden

Ik voel me altijd gelieft door de producten die ik aanschaf bij heal the world de zuiverheid is heerlijk en de uitleg de warmte de veiligheid die renske erbij geeft maakt het producten die in ieders leven passen

Hetty Hoppenbrouwers
6 maanden geleden

Renske is een zeer kundig, puur, open, betrouwbaar en liefdevol mens die echt vanuit haar hart werkt.
Ik ben echt super blij dat zij op mijn pad gekomen is en zal haar zeker aanraden naar andere mensen toe 🙏❤️