Cerato (5)

Loodkruid, Ceratostigma plumbaginoides

Cerato is een Bach-bloesemremedie die wordt gebruikt om twijfel aan zichzelf, gebrek aan vertrouwen in eigen beslissingen en voortdurend zoeken naar bevestiging van anderen aan te pakken. Het is bedoeld voor mensen die moeite hebben om op hun eigen intuïtie te vertrouwen en voortdurend bevestiging zoeken van buitenaf.

De werking van Cerato als bloesemremedie richt zich op het helpen van mensen om meer vertrouwen te hebben in hun eigen oordeel en om beter in staat te zijn om beslissingen te nemen op basis van hun innerlijke wijsheid. Het helpt om het vermogen te versterken om te vertrouwen op de eigen intuïtie en om minder afhankelijk te zijn van de mening van anderen.

Mensen die baat hebben bij Cerato kunnen zich vaak onzeker voelen over hun beslissingen en hebben de neiging om voortdurend anderen om advies te vragen, zelfs over kleine zaken. Ze kunnen het moeilijk vinden om hun eigen innerlijke stem te horen en hebben de neiging om zich te laten beïnvloeden door de meningen van anderen.

Door Cerato te gebruiken, wordt gehoopt dat mensen in staat zullen zijn om meer zelfvertrouwen te ontwikkelen en om beter in staat te zijn om beslissingen te nemen die in overeenstemming zijn met hun eigen behoeften en verlangens. Het kan hen helpen om meer in contact te komen met hun eigen innerlijke wijsheid en om een dieper gevoel van zelfvertrouwen en empowerment te ervaren.