On Guard, voor een krachtig immuunsysteem

On Guard, voor een krachtig immuunsysteem
 
On Guard is een samengestelde essentiële olie die je gelijk een huiselijk gevoel geeft. Door o.a. de Sinaasappel (Wild Orange), Kruidnagel (Clove) en Kaneel (Cinnamon) doet het wel een beetje aan Kerstmis denken. ‘Thuis zijn’ is een veilig beschermd gevoel voor de meeste mensen. Deze olie zorgt ook voor een meer veiligheid en bescherming omdat het je immuunsysteem versterkt. Zoals alle essentiële oliën heeft het een werking tegen schimmels, virussen en schadelijke bacteriën. Maar deze olie is speciaal samengesteld en vooral sterk gericht op het versterken van je immuunsysteem.
 
Reinigen en ontsmetten
Deze olie zet je in bij verkoudheden, hoest, ontstekingen, infecties en griep door deze in een (koud) diffuser te verdampen waardoor je de lucht ontsmet van virussen en ongezonde bacteriën. Daarom wordt het ook al toegepast in sommige ziekenhuizen ter voorkoming van MSRA. Bij staphylokokken-infecties (vaak in de keel) kan je het plaatselijk toepassen door het te smeren of in te nemen. Er zijn ook pastilles en beadlets van deze olie die je in kunt nemen. Je keel reageert er heel dankbaar op en wordt vaak snel minder dik en zeer.
 
Omdat deze samenstelling zo goed reinigt en ontsmet is er ook een goede tandpasta van gemaakt, die zelfs door kleine kinderen kan worden gebruikt. Een heel klein beetje is al genoeg. Er zit géén fluoride in en dat vind ik ook een groot voordeel, want dat brengt meer negative bijwerkingen met zich mee dan de positieve voordelen. Je adem zal weer snel fris ruiken en ook tandvleesproblemen zijn verleden tijd. Evt kan je nog wat melaleuca gebruiken op je tandzijde of tandenstoker voor de perfecte tandverzorging.
 
Ook is deze samenstelling goed als ondersteuning bij het stoppen met roken. Hiertoe neem je ook pastilles, beadlets en poets je wat vaker je tanden.
 
Deze beschermende samengestelde olie helpt je als je een steuntje in de rug nodig hebt bij ziekte en voorkoming daarvan. Je kunt het ook verdund met kokosolie onder de voeten te smeren.
Ook verkrijgbaar in een zeepdispenser om je handen antiseptisch te wassen en je keukenoppervlakten mee schoon te maken.
 
Beschermende werking van de On Guard
De samenstelling bestaat uit:
Wild Orange , (sinaasappel) is een krachtig ontsmettingsmiddel en geeft je het gevoel van blijdschap en hoop
Clove, (kruidnagel) ondersteunt het genezingsproces door de angst en pijn weg te nemen en de zieke meer moed en bescherming te doen ervaren
Cinnamon bark, de essentiële olie uit de Kaneelschors is er aan toegevoegd, vanwege de zeer krachtige reinigende eigenschappen, maar ook omdat het lichaam ondersteunt meer zuurstof te kunnen opnemen. Daarnaast versterkt deze olie de werking van andere oliën en is het een verwarmende olie die krampstillende, vaatversterkende en ontstekingsremmende eigenschappen heeft.
Eucalyptus, is een olie die vooral een diepe anti-virale werking heeft op de luchtwegen en slijmvorming verminderd.
Rosemary, (rozemarijn) optimaliseert de bloedsomloop en ondersteunt het zenuwstelsel . 
 
Ook kan het helpen om de hartfunctie weer in evenwicht te brengen en meer mentale energie te gaan ervaren. (Hiertoe smeer je de olie verdund op de navelstreek, solar plexus of wel de zonnevlecht)
 
Zoals gezegd is On Guard bijzonder doeltreffend om het immuunsysteem te ondersteunen. Het helpt de immuniteit tegen virussen en schadelijke bacteriën te verhogen en ook bij schimmelinfecties en koortsblaasjes is het goed deze olie te gebruiken.
 
Emotionele ondersteuning om beter bij je Zelf te kunnen blijven
 
Zoals deze samengestelde olie ook fysieke ziektemakers o p afstand houdt, kan het ook negatieve energieën weren. Deze olie is enorm behulpzaam om je innerlijke Zelf te versterken, waardoor je beter voor je zelf kunt opkomen en in integriteit met je eigen gevoel kunt leven. Als je het moeilijk vindt om je grenzen duidelijk aan te geven en je teveel mensen toelaat, zodat je eigen ruimte niet meer duidelijk is, is On Guard een goede hulp. Je ervaart meer kracht om duidelijk “Nee” te zeggen en je zal jezelf niet meer zo snel verliezen in ongezonde, ongelijkwaardige of ‘zuigende’ relaties of in wat anderen zullen denken.
 

* Dit product is niet bedoeld om te diagnosticeren, behandelen, genezen of welke ziekte dan ook te voorkomen.

 

On Guard: Natuurlijke samengestelde olie om te beschermen.

 
On Guard® is dōTERRA’s unieke gepatenteerde samenstelling van oliën ter ondersteuning van een gezond immuunsysteem. Een combinatie van etherische oliën Wild Sinaasappel, Kruidnagel, Kaneel, Eucalyptus en Rozemarijn bieden met hun aangename geur een natuurlijk en effectief alternatief voor de synthetische opties ter ondersteuning van het immuunsysteem. Echt een olie dus voor de weerstand als de R weer in de maand zit!
 
 
De essentiële oliën van doTERRA zijn zo geconcentreerd en puur dat 1 of 2 druppels voldoende is voor gebruik om de werkzaamheid te ervaren.
 
De oliën van doTERRA zijn CPTG gecertificeerd: Certified Pure Therapeutic Grade®.
 
Werking
• Ondersteunt een gezonde immuunfunctie
• Beschermt tegen bedreigingen van het milieu
• Desinfecteert oppervlakken op natuurlijke wijze
• Zuivert de huid en bevordert gezonde bloedcirculatie
• Verkwikkend en opmonterend aroma
 
Toepassingen
Aromatisch
Inwendig
Op de huid (eventueel verdunnen met gefractioneerde kokosolie bij een gevoelige huid)
 
Aromatische omschrijving
Warm, kruidig, kamferachtig, houtig
 
Waarschuwing
Als je zwanger bent, borstvoeding geeft of onder dokters toezicht staat, consulteer je arts voordat je dit product gaat gebruiken.
 
Inhoud 15 ml.

De kant-en-klare, verdunde versie  10ml

On Guard® Whitening Toothpaste
 
De fluoride vrije tandpasta van dōTerra heeft de beschermende voordelen van de essentiële oliën uit On Guard om te beschermen tegen bacteriën an andere schadelijke pathogenen.
Daarnaast reduceert het plaque en maakt het de tanden wit met behulp van vriendelijke polijstende ingrediënten.
De unieke kaneel-mint geur van On Guard met xylitol maakt de adem (en je tandenborstel) fris en schoon.
 
Inhoud 1 of 3 X 120 ml. 
 
Je tanden worden schoon en beschermd door de On Guard tandpasta met pure CPTG essentiële oliën van dōTERRA.
Deze tandpasta is uiteraard fluoride-vrij, helpt tandplak voorkomen en maakt je tanden witter.
Unieke kaneel/munt smaak gemengd met xylitol voor een frisse en schone adem en tandenborstel.
Veilige natuurlijke tandpasta zonder kunstmatige ingrediënten.
 
 
– On Guard essentiële olie bestaande uit ondermeer Wilde sinaasappel, Kruidnagel, Kaneel, Eucalyptus en Rozemarijn
– Mirre essentiële olie geeft zachte bescherming voor de mond, tandvlees en keel
– Pepermunt essentiële olie gecombineerd met On Guard laat een frisse kaneel/munt frisheid achter in je mond
– Calcium hydroxyapatite voor gezonde en sterke tanden waarbij de toplaag met mineralen wordt versterkt
– Natuurlijke xylitol voor smaak en goede mondhygiëne
– Gehydrateerde silica die op een zachte wijze tandplak en vlekjes verwijdert van de tanden
dōTERRA On Guard® schuimende handzeep is een zacht, gezond alternatief i.p.v. de harde antibacteriële zeep, gemaakt van synthetische middelen die de gevoelige huid kunnen uitdrogen en irriteren. Versterkt met de kracht van dōTERRA’s meest populaire blend van pure CPTG essentiële olie is On Guard handzeep een uitstekende, natuurlijke bescherming tegen schadelijk micro-organismen. Het reinigt en verzacht de handen, is pH neutraal en zorgt dat de handen fris en citrusschoon ruiken.
 
On Guard schuimende handzeep is handig verpakt in een 16-oz.navulfles, van waaruit u het 8 oz. handpompflesje kunt vullen. Plaats een met On Guard gevulde handpompflesje bij elke wasbak in uw huis of op uw werk voor de dagelijkse hygiënische bescherming.
 
On Guard schuimende handzeep kan veilig gebruikt worden door het hele gezin, ook voor de gevoelige huid. Vermijd contact met de ogen en beschadigingen van de huid bij het gebruik van de handzeep. Bewaar dōTERRA On Guard schuimende handzeep op een koele, droge plaats en vermijd direct blootstelling aan de zon.
dōTERRA On Guard is ook verkrijgbaar in de vorm van  beadlets
 
dōTERRA ON GUARD® Beadlet
Beschermende pareltjes
On Guard pareltjes zijn een handige en gemakkelijke manier om uw immuunsysteem te stimuleren met de voordelen van On Guard Essentiële olie. De On Guard pareltjes zorgen voor een smaakvolle dosis van doTERRA’s blend van Wilde Sinaasappel, Kruidnagel, Kaneel, Eucalyptus, en Rosemarijn, verpakt in kleine bolletjes die oplossen in de mond, voor een verfrissende adem en een ondersteuning van het immuunsysteem. On Guard pareltjes zijn ideaal voor gebruik, thuis, tijdens het reizen, om het immuunsysteem van u en de leden van uw gezin een boost te geven— altijd en overal.
Deze softgels bevat de beschermende blend ON GUARD met zwarte peper, oregano en melisse om het immuunsysteem te ondersteunen. De softgels kunnen het hele jaar door worden ingenomen, naar gelang de behoefte en de seizoensgebonden pathogene micro-organisme.
Wat zit er in de softgels:
 
Wilde sinaasappel (Wild Orange) is antibacterieel, antischimmel, antidepressiva en antiseptisch. Het is een krachtig ontsmettingsmiddel en zeer effectief tegen verkoudheid en griep.
Kruidnagel (Clove Bud) is antibacterieel, antischimmel, anti-infectieus, antiparasitaïre, sterk antiseptisch, antiviraal en een immuun stimulans. Het kan van invloed zijn op genezing en het helpt een gevoel van bescherming en moet te creëren.
Zwarte Peper is antiseptisch en een zeer anti-oxidante essentiële olie waarbij is aangetoond dat het de ciruclatie verbeterd. zwarte peper gaat slijmvorming tegen, is slijmoplossend en helpt bij aandoeningen aan de luchtwegen.
Kaneel (Cinnamon Bark) heeft zeer specifieke doeleinden:
(1) is een krachtige reiniger,
(2) het is een krachtige zuurstof generator en
(3) het verbetert de werking en de activiteit van de andere oliën. Het kan een stimulerende en verstevigende effect hebben op het hele lichaam in het bijzonder op de bloedsomloop. Kaneel is antibacterieel, anti-schimmel, anti-infectieus, anti-inflammatoire, antimicrobieel, antiparasitair, antiseptisch, krampstillend, antiviraal, bloedstelpend, immuunsysteem stimulerend en warmt het lichaam op. Cinnamon Bark ook wel kaneelschors is bacteriedodend en versterkt de werking van de andere oliën.
 
Eucalyptus radiata kan een diepgaande antiviraal effect hebben op de luchtwegen. Het is ook sterk antibacterieel, anticatarrhal (m.b.t. spieren) en antiseptische eigenschappen. Werkt pijnstillend en gaat ontstekingen tegen.
Rozemarijn (Rosemary) gaat infecties tegen, werkt pijnstillend is antibacterieel, ontstekingsremmend gaat slijmvorming tegen en geeft ondersteuning aan de luchtwegen. Rozemarijn kan helpen bij het balanceren van de hartfunctie, spanningen op de Solar Plexus en verminderd mentale vermoeidheid. Verbetert de bloedcirculatie en helpt bij het stimuleren van de zenuwen, is antiseptisch en infectieus.
Oregano, heeft krachtige, reinigende en zuiverende werking, versterkt het immuunsysteem, heeft sterke antibacteriële, schimmelwerende en antivirale eigenschappen. Geeft ondersteuning aan een gezonde spijsvertering- en ademhalingsfunctie.
Melissa, heeft antivirale eigenschappen, geeft ondersteuning aan het lichaam bij aandoeningen aan de luchtwegen. Echte pure Melissa is een zeer dure essentiële olie, omdat het moeilijk te extraheren is. Melissa: “Maakt dat de geest en het hart vrolijk worden, verlevendigt het hart, helpt bij zwakte, en slaap en verdreef lastige zorgen en gedachten uit de geest.

Een smaakvolle dosis van  van Wilde Sinaasappel, Kruidnagel, Kaneel, Eucalyptus, en Rozemarijn.


Etherische oliën en supplementen zijn ook verkrijgbaar met kortingsaccount,

aan te raden bij aankoop vanaf €100,- per jaar.

voor een kortingsaccount, vul het contactformulier in of regel het direct zelf

disclaimer