Ik ben Renske de Graaf, 39 jaar, moeder van de liefste en vrouw van de leukste. Al sinds ik klein was, wilde ik mensen helpen. In welke vorm, is lang onduidelijk gebleven. Ik had namelijk jarenlang een leuke, vaste baan als stewardess en niet veel tijd om daarover na te denken.

Op een dag besloot het leven voor mij dat het moment daar was. Vanwege mijn gezondheid moest ik stoppen met werken. Na een periode van medische tegenslagen en ‘overleven’ moest ik noodgedwongen nadenken over hoe nu verder.

Ik heb m’n hart gevolgd en ging opleidingen volgen. Eerst kruidengeneeskunde, toen aromatherapie en Bach-bloesemtherapie.

Sindsdien help ik  met die kennis mensen. Eerst puur op basis van de feiten uit de opleidingen, nu steeds meer op basis van gevoel, ervaring én de feiten.

Tot mijn grote trots ervaar ik dat ik mensen écht kan helpen! De vraag naar hulp en advies groeit, wat heeft geresulteerd in “Heal the World”. Het is zo mooi dat ik uiteindelijk kan en mag doen wat ik altijd al wilde: mensen helpen.

 

(april 2018)

 

Werkwijze:

Vanuit “Heal the World” worden alleen de mooiste en beste producten geleverd.

Er gaat niets de deur uit zonder dat tot op de bodem is uitgezocht of het eerlijk, mooi en goed is.

(geen chemische toevoegingen, producten met keurmerk.)

 

Ieder mens is uniek en iedere vraag is anders.

Alle producten op maat worden handmatig en met liefde door mijzelf bereid.

Om een probleem of wens goed in kaart te brengen, begin ik met een intakegesprek. Daarna stuur ik je een persoonlijk advies toe per e-mail. Indien gewenst maken we een vervolgafspraak.

 

Een intakegesprek vindt altijd plaats op afspraak en kan zowel persoonlijk als telefonisch of per e-mail.

 

In sommige gevallen is een intakegesprek niet nodig. Bijvoorbeeld als een vraag heel gericht is. Korte vragen mogen altijd worden gesteld via het contactformulier of per e-mail.

Wilt u een intakegesprek aanvragen? Gebruik dan het contactformulier of stuur mij een e-mail. Ik neem dan binnen 2 werkdagen contact met u op om een afspraak te maken.