kortingsaccount

De etherische oliën en andere producten van DoTerra (op basis van etherische olie) kunnen op verschillende manieren worden gekocht.

Wanneer er incidenteel wordt gekocht, voor minder dan €100,- in totaal per jaar, dan is kopen in de webshop de beste optie.

Wanneer er regelmatiger of voor een totaalbedrag van méér dan €100,- per jaar wordt gekocht, dan is het voordeliger om een kortingsaccount te nemen. Voor een inschrijvingsbedrag van €25,- krijg je een welkomstpakket en vanaf dat moment (dus ook al op de eerste bestelling) altijd 25% korting op de inkopen!

Een andere mogelijkheid is het aanschaffen van een starters kit, deze zijn er in verschillende prijsklassen, het inschrijfgeld zit hier dan al in en je hebt direct een aantal mooie producten!

Een kortingsaccount is al heel snel interessant.

Dit kortingsaccount wordt jaarlijks verlengd, je krijgt ter verlenging van het kortingsaccount een Pepermuntolie toegestuurd waarvoor je €20,- betaald. Dit is uiteraard opzegbaar!

Belangrijk om te weten: Er zijn geen verplichtingen, geen minimale aankopen, geen addertjes onder het gras! Gewoon: korting!

Voor een kortingsaccount: http://mydoterra.com/renskedegraaf  of klik hier.

Voor hulp bij een kortingsaccount of meer informatie, vul het contactformulier in.

 

loyaliteitsprogramma

Wanneer je denkt maandelijks te gaan bestellen voor minimaal €1,- dan is er het loyaliteitsprogramma.

Hierbij ontvang je een oplopend percentage aan extra korting in de vorm van punten die je kunt inzetten om producten te bestellen.

Deze optie is vooral interessant wanneer je de oliën en/of supplementen veel gebruikt in een praktijk of bedrijf of natuurlijk gewoon thuis.

Ook hier geldt weer, niets is verplicht. Wanneer je niet (meer) maandelijks wenst te bestellen dan mag dat en blijft gewoon het bovenstaande kortingsaccount gelden.

Voor meer informatie, vul het contactformulier hier in.