GX Assist®

30 tabletten

dōTerra®'s GX Assist® is een combinatie van CPTG® essentiële oliën en caprylzuur die een gezonde spijsvertering helpt ondersteunen door een onvriendelijke omgeving te creëren voor potentieel gevaarlijke ziekteverwekkers die de immuniteit van de spijsvertering kunnen aantasten en spijsverteringsklachten kunnen veroorzaken. GX Assist bevat CPTG® essentiële oliën van oregano, tea tree, citroen, citroengras, pepermunt en tijm die aantoonbare in-vitro antimicrobiële eigenschappen hebben.
 

PB Assist+®

30 capsules

PB Assist®+ probiotische verdedigingsformule is een speciale mix van prebiotische vezels en 6 stammen van probiotische micro-organismen in een unieke dubbel gelaagde vegetarische capsule, die 5 biljoen eenheden van actieve probiotische culturen en oplosbare prebiotische FOS (fructo-oligosaccharides) bevat die cultuurhechting en groei aanmoedigen. Het systeem van vertraagde opname met dubbel gelaagde capsules beschermt de gevoelige probiotische culturen voor maagzuur. PB Assist+ ondersteunt een gezonde spijsverteringsfunctie en immuniteit en is veilig voor alle leden van de familie.

PB Assist Junior

30 sachets.

Productbeschrijving.

PB Assist Jr. is een probiotisch supplement in poedervorm dat is ontwikkeld voor kinderen of volwassenen die moeite hebben pillen door te slikken. Het bevat 5 miljard levende cellen in een unieke samenstelling van zes verschillende probiotische stammen, speciaal geselecteerd op hun voordelen voor kinderen. Deze probiotica zijn samengevoegd in een heerlijk poeder dat in de mond kan worden gegoten, om zo op een leuke en lekkere manier de probiotica onderdeel te maken van de dagelijkse routine.

 

Primaire voordelen:

-Bevat 5 miljard levende cellen van 6 stammen vriendelijke flora die zijn geselecteerd op zowel hun unieke stabiliteit bij kamertemperatuur, als hun opmerkelijke vermogen te overleven onder invloed van extreme zuren, alkaliën en verterende enzymen van de spijsverteringsorganen.

- Bevat prebiotische FOS ter ondersteuning van een gezonde balans in de gezonde, vriendelijke flora.

- Onderhoudt gezonde balans in de microflora van het spijsverteringsstelsel.

- Ondersteunt gezonde werking van het spijsverterings-en immuunsysteem.

- Ondersteunt de gezondheid van het GI-systeem, met name de ingewanden en de darmen.

- Helpt bij de ondersteuning van een optimaal metabolisme en de opname van voedingsstoffen.

- Probiotische toediening tijdens de jeugd is een manier om een gezonde balans in de microflora te bevorderen en het immuunsysteem en gastro-intestinale systeemfunctie te ondersteunen.

- Probiotische consumptie tijdens de jeugd heeft beproefde voordelen voor de gezondheid en kan het welzijn op de lange termijn ondersteunen.

- Het behoud van een gezond GI-systeem is ook belangrijk voor gezonde hersenen en een gezonde werking van het zenuwstelsel.

- Bevordert gezonde longen en werking van het ademhalingsstelsel.

- Draagt bij aan inwendige balans en ondersteuning voor de nieren, blaas, urinewegen en het vrouwelijk voortplantingssysteem.

 

Gebruiksaanwijzing:

Neem elke dag de inhoud van een sachet in. Giet de inhoud van het sachet direct in de mond of meng met 120ml water, sap of drank naar keuze en drink het direct op. Niet met heet water mengen. Het kan met koude gerechten worden gemengd, zoals yoghurt, smoothies, ontbijtgranen, etc.

 

Dit product is niet bedoeld om enige ziekte te diagnosticeren, behandelen of genezen.